Online oktató anyagok

UJ

Horváth Ádám egyéni vállalkozó 2014. évi könyvelése valamint 2014. évre vonatkozó SZJA adóbevallása megjelent a Kincskereső Könyvelők Klubjában 2014. október és 2015. január közötti időszakban. Ezt az oktató anyagot lehet most külön megvásárolni a nagy érdeklődésre való tekintettel 2 féle megoldásban.

I. Könyvelés + SZJA bevallás elkészítése        5.900,- Ft

Munkáltatói 14M30 nyomtatvány, családi adókedvezmény valamint a vállalkozás teljes 2014. évi könyvelése pénztárkönyben és erről készült adóbevallás található meg a gyakorlati példában. Videóban történő magyarázatokkal, pdf-ben letölthető feladattal, könyveléssel valamint adóbevallással.

megrendelem

II. SZJA bevallás elkészítése     2.900,- Ft

Az előző oktató anyag csak az adóbevallás elkészítésével, könyvelési anyag nélkül.

A  Kincskereső Könyvelők Klubja 2014. októbere előtt megjelent oktató anyagokból szemezgettünk az Egyéni vállalkozások indítása, tervezése, könyvelése témáiban, amelyeket a mai nap is fel tudsz használni. A folyamatosan bővülő kínálat már az újabb oktató anyagokat is tartalmazza a Klub oldaláról.

Ezek az oktató anyagok letölthetőek lesznek saját gépedre Excel, pdf, oktató videók illetve mp3 formában. A részletes leírást az oktató anyagoknál találod.

megrendelem

1  Egyéni vállalkozás tervezése, indítása 5.900,- Ft

Egyéni vállalkozás tervezése a kezdetektől vagyis termék, szolgáltatás kiválasztása, elképzelések, megvalósítás módja, árkalkuláció. Az árak alapján az éves bevétel – költség tervezése (állandó és változó költségek meghatározása), a tervezés alapján a megfelelő adózási mód kiválasztása és az egyéni vállalkozás indításának nyomtatvány kitöltése.

Megjelenési mód: Excel táblázatok, pdf, 4 oktató videó, mp3 hanganyag

megrendelem

2

Egyéni vállalkozás könyvelésének alapismeretei 1.900,- Ft

Az Egyéni vállalkozások könyvelésének alapjai online tanfolyam oktató anyag egyben. Az oktató anyagban olvashatsz az adózási módokról, a könyveléshez szükséges nyomtatványokról, nyilvántartásokról valamint gyakorlati példán keresztül is bemutatásra kerül a könyvelés menete.

Megjelenési mód: pdf

megrendelem

3

Vállalkozói kivét és alkalmazotti munkabér számfejtése, könyvelése 3.900,- Ft

Gyakorlati példán keresztül ismerhető meg az SZJA adózású EV vállalkozói kivét számfejtésének módja valamint könyvelése pénztárkönyvben. Munkavállalója részére bérszámfejtést végzünk és ezt is lekönyveljük pénztárkönyben. 3 hónap kivét és 2 hónap munkabér a feladatban.

Megjelenési  mód: pdf, oktató videó

megrendelem

4

Alkalmi munkavállaló bejelentése, bevallása 4.900,- Ft

Alkalmi munkavállalaói létszám tervezése, meghatározása a vállalkozás létszámának tükrében. Alkalmi munkavállaló bejelentésének módja, majd bevallásának elkészítése gyakorlati példán keresztül.

Megjelenés mód: pdf, 3 db oktató videó

megrendelem

5

Egyéni vállalkozó könyvelése naplófőkönyvben, nyilvántartásokkal 6.900,- Ft

Egyéni vállalkozó könyvelése naplófőkönyvben gyakorlati példa segítségével, kötelező nyilvántartásokkal. A feladatban a bevétel és költség számlák könyvelése mellett, bérszámfejtés és vállalkozói kivét könyvelése is szerepel valamint a negyedéves ÁFA bevallás elkészítése. Elkészítjük a havi vállalkozói valamint munkavállalói járulék bevallást is.

Megjelenési mód: Excel, pdf, 4 db oktató videó

megrendelem

6

Pénztárkönyv és kötelező nyilvántartások minta 4.900,- Ft

Könyveléshez pénztárkönyv minta Excelben, amely otthon azonnali könyvelést tesz lehetővé a nyilvántartási mintákkal együtt. Egyéni vállalkozók SZJA, átalány vagy KATA adózási mód esetén is alkalmazhatják a mintákat.

Megjelenési mód: Excel

megrendelem

 

 

Megrendelés módja, feltételek:

1. Az oktató anyagokat a Gitta Tanodája Webáruházban tudod megrendelni, amelyet a

megrendelemgombra történő kattintással éred el.

2. Megrendelésed elküldése után egy visszaigazoló e-mailt kapsz, amelyben megtalálod megrendelésed adatait.  Amennyiben elírtad véletlenül adatodat, akkor egy válasz e-mailben jelezheted.

3. A megrendelés feldolgozása után díjbekérőt küldünk ki 1-2 munkanapon belül, amelyben megtalálod a fizetési adatokat.

4. A megrendelt oktató anyag díjának beérkezését követően 3 munkanapon belül küldjük ki a letöltéshez szükséges linket. Az e-mail kiküldését követően 7 napod lesz az oktató anyagok letöltésére. Ha esetleg valamilyen okból ezt nem tudod megtenni, akkor előre jelezheted a díj elutalásakor és így pár nappal később kiküldjük részedre a levelet.  

5. A megrendelt termékekről számlát állítunk ki, amelyet e-mailben küldünk meg és nyomtatás után teljes értékű számlának felel meg. (nem elektronikus számla)

6. Fizetési határidő a megrendelést követő 8 naptári nap.

7. A regisztráció valamint a vásárlások után pontokat írunk jóvá, amelyek később levásárolhatóak. Egyedi kedvezmények és akciók keretében további kedvezmények!

8. További feltételeket a Gitta Tanodája webáruház oldalán találsz.

 

Tetszett? Küld el másnak is!
  • Print
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • PDF
  • RSS

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Katrina szerint:

    Kedves Gitta!
    Édességnagyker felajánlásként ajándékcsomagokat ad egy rendezvényen. Hogyan számolhatja el ezt?

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.