Gyermeknapra

Közeleg a Gyermeknap és mivel magam is kisgyermekes Anyuka vagyok szeretnék ajánlani egy oldalt, ahol szintén Anyukák által készített mesekönyvek, színezők és angol nyelvoktató anyag található.

Ez az oldal a Kincsek Tárháza, ahol jelenleg a két szerző alkotásai találhatóak.

Fontos számomra, hogy kislányommal minél több tartalmas időt eltöltsek és kedvencei közé tartozik az esti mese olvasása. Megismertük Anton és Huba történeteit valamint Virág a kis sárkánylány mindennapjait is. Nagyon szereti hallgatni ezeket a meséket, amelyek lekötik figyelmét és egyben meg is mozgatják fantáziáját. Minden mesélés után záporoznak a kérdések, hogy miért is volt ez úgy a mesében, ki mit csinált.

Az angol nyelvoktató teljes csomagját volt szerencsék kipróbálni, amely szintén nagy tetszést aratott. A tévében látott mesék alapján eddig is ismételgette az angol szavakat kislányom, de most játékos keretek között meghatározott “menetrend” alapján foglalkozhattunk az angollal és nagyon élveztük mind a ketten. A DVD alapján megismert szavakat ismételtük a memóriajáték és társasjáték közben, így élvezet volt számára a tanulás, amely számára igazából csak játék.

Mindenkinek ajánlom a Kincsek tárháza oldalát, akinek gyermeke, unokája van, mert nagy élményt jelent mindenki számára, akár az olvasás, színezés vagy a játékos tanulás kerül szóba.

És mindez hogyan kapcsolódik a könyvelési, vállalkozási témánkhoz? Természetesen ezen témákkal is lehet vállalkozást alapítani, sőt, ha már ilyen értékeket alkottak, akkor szükség is lesz rá hamarosan!

Tetszett? Küld el másnak is!
  • Print
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • PDF
  • RSS
Kategória: Blog, Vállalkozási lehetőségek | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük