Honlapot a vállalkozásoknak!

A vállalkozásoknak, akár offline, akár online szükségük van ma már honlapra, mert szeretnek a leendő vásárlók körülnézni először oldalukon. Ekkor szerzik meg az első benyomásokat, amely a későbbiekben sokat jelenthet, hogy érdeklődő marad csak-e vagy vásárló lesz.

Célszerű saját domain név alatt készíteni a honlapot, mert az ingyenes oldalakhoz, már nem akkora a bizalmuk a vásárlóknak. Saját domain vásárlása esetén már 1 vagy 2 évre biztosíthatod a honlap címét, így elérhetőbb és megbízhatóbbnak látszol majd.

Ha ingyenes tárhelyen kezded a honlapod és szépen fejlődik, akkor már nehézkesebb  lesz áttenni egy fizetős oldalra, mert mindenkinek újra meg kell tanulnia a honlapod címét.

Következő szempont a honlap kinézete. A honlapot akár saját magunk is elkészíthetjük, hiszen sok olyan tanfolyam van már, amely segítségével megtanulhatjuk a honlapkészítés fortélyait. Kezdetben én is sok ingyenes anyagot olvastam el és ezek segítségével indítottam el honlapomat. Mindenki megtanulhatja a honlap készítést csak idő és kitartás kell hozzá.

Saját készítésű honlap nagyon jó érzés, büszke leszel rá, hiszen hatalmas munkával alkottál maradandót!

A tárhelyek keresése közben nagyon sok szolgáltató lehet találni, de érdemes megnézni az ajánlatukat. Kezdetben elég lehet 100-200 Mb-os tárhely is, hogy el tudd kezdeni a honlapodat. Érdemes megnézni, hogy mit adnak még a tárhelyhez, mit tartalmaz a csomag. Nézd meg a hozzá tehető email címek számát, aldomaninek számát, mennyi a rendelkezésre állási idejük stb.

Én a tárhelyszolgáltatómat azért választottam, mivel nekik van egy olyan szolgáltatásuk, hogy 1-2 perc alatt a beépített telepítő segítségével az ingyenes programok sokaságából bármelyiket telepíthetem. A WordPress oldalamat is max. 2 perc alatt telepítettem és nem kellett külön letöltenem, felmásolnom a tárhelyem oldalára.

Nézd meg itt ajánlatukat és kezd el Te is a honlapodat készíteni!

De, hogy ne ijedj meg ajánlok egy tanfolyamot is, amely kezdők számára nagyon részletesen, gyakorlati bemutatókkal tanítja meg a WordPress alapú honlap készítését.

Egy idő után az ingyenes anyagok tudásanyaga már kevés volt számomra és szükségem volt már a honlapkészítés “finomságai”-ra is. Ekkor találtam rá keresgélés közben erre a tanfolyamra. Nagyon részletesen, oktató videók keretében tanulhatod meg a honlapkészítést, de mellette a tkulcsszókeresést, honlap elemzést, keresőoptimalizálást és sok mást is megtanulhatsz ahhoz, hogy sikeres legyen a honlapod és a Google-ban előre kerülhess. A tanfolyam keretében pedig megtanulhatod még az E-book készítés fortélyait is, amelynek segítségével saját terméket tudsz készíteni, saját területedről tudsz könyvet írni.

Ár-érték arányban verhetetlen és akár a honlapkészítés közben már elkezdheted írni könyvedet, tanulsz marketinget, vevőszerzést, amellyel már el is indultál a vállalkozás útján. Kezdetben lehet, hogy célszerű, ha egyéni vállalkozó leszel, persze ez függ a körülményeidtől is.

Részletes információkat a tanfolyamról  ezen az oldalon találod meg.

Tetszett? Küld el másnak is!
  • Print
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • PDF
  • RSS
Kategória: Blog, Egyéni vállalkozás, honlapkészítés, Online munkalehetőség, tárhelyszolgáltatás, Vállalkozási lehetőségek, Vállalkozások indítása | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük