Kincskereső könyvelők klubja

 

2011. decembere óta működő Kincskereső Könyvelők Klubja azzal a céllal jött létre, hogy segítsen mindenkinek, aki

– szeretne megismerkedni az egyéni vállalkozások könyveléssel,
egyéni vállalkozást szeretne indítani és a kezdetekben maga vezetné a könyvelését,
mérlegképes könyvelő tanfolyamot végzett és szeretné elkezdeni a gyakorlat megszerzését és vele együtt a vállalkozását elindítani,

Hogy miről szól a Kincskereső Könyvelők Klubja?

Friss információk és gyakorlati példák segítségével ismerheted meg az egyéni vállalkozások könyvelését, amely nem száraz és unalmas tudáshalmaz, hanem gyakorlati, azonnal használható tudást ad számodra.
A gyakorlati példák mellett megismerheted az egyéni vállalkozások indításának menetét, adózási és egyéb ismereteit valamint a szükséges nyomtatványok, bevallások kitöltését is.

Klubtagság szolgáltatásai havonta:

– zárt rendszerben, csak a klubtagoknak szóló oldal,
téma ajánlás minden hónapban, amelyek közül kidolgozásra kerül egyvagy több  kiválasztott téma,
gyakorlati példa az egyéni vállalkozások könyvelésében megoldásokkal,
– hónapról hónapra felépülő egyéni vállalkozási könyvelési példa, amely elvezet az adóbevallás elkészítéséig,
– újabb és újabb gazdasági esemény megismerése, hogy minél átfogóbb ismereteket szerezz az egyéni vállalkozások könyveléséről,
elméleti és gyakorlati anyagok az egyéni vállalkozások indításával, adózásával, bevallásaival kapcsolatosan,
időkorlát nélküli hozzáférés a befizetett tagdíj alapján az oktató anyagokhoz,
– klubtagok egymással való kapcsolattartásaa zárt rendszeren keresztül,
– ingyenes kérdezési lehetőség e-mailben ill. a zárt oldalon keresztül aktuális naptári hónapokra érvényes tagságok befizetése esetén.
Mindezt a tudást a gyakorlatban, könyvelő irodában történő munkavégzéssel tanulhatod meg, mert ezt nem oktatják egyetlen könyvelői képesítésen sem. A Klub tagjaként online formában, bármikor hozzáférve ismerheted meg ezt a gyakorlati tudást, amely egyben munkahelyen történő elhelyezkedést is elősegít valamint saját vállalkozásod indításában magabiztosságot ad.

Klubtagság havi díja: bruttó 2.000,- Ft

Korábbi tagsági hónapok oktató anyagai: bruttó 1.800,- Ft / hó

 

 Fontos információ: klubtagként ingyenes kérdezési lehetőséged az aktuális naptári hónapra vagy az elkövetkező hónapokra történő előfizetéssel leszel érvényes. Korábbi hónapok tagságára történő előfizetéssel csak az oktató anyagok megtekintésére leszel jogosult.

A Kincskereső Könyvelők Klubja tagságait a Gitta Tanodája webáruházban tudod megrendelni a megrendelemgombra kattintást követően. 

A regisztráció és a vásárlás után pontokat írunk jóvá, amelyeket vásárláskor be tudsz váltani kedvezményként.

Kincskereső Könyvelők Klubja tagjaként 12 hónapi tagság után Kincskereső Könyvelők Klubja törzsvásárlói jogosultságot szerzel, amely állandó 7 % kedvezményt biztosít vásárlásaidhoz törzsvásárlói jogosultságod ideje alatt. További feltételek a Gitta Tanodája ÁSZF leírásában.

Fizetési feltételek:

A megrendelést követően a webáruházból automatikus visszaigazolás érkezik megrendelésed adataival. Amennyiben elírás történt adataidban azt e-mailben tudod jelezni. A megrendeléseket folyamatosan dolgozzuk fel és 1-2 munkanapon belül díjbekérőt küldünk ki a fizetési adatokkal.
A tagságo díj beérkezését követő 3 munkanapon belül megkapod a jogosultságot és a belépéshez szükséges információkat e-mailben, amellyel a megrendelt hónapokra vonatkozóan hozzáférést biztosítunk.

Fizetési határidő: 8 naptári nap

 

Tetszett? Küld el másnak is!
  • Print
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • PDF
  • RSS