Könyvajánló vállalkozást tervezőknek, vállalkozóknak

Interneten jártamban, keltemben találtam rá A cégmenedzselés kézikönyve című könyvre, amelyet szívesen ajánlok másoknak is elolvasásra, ha vállalkozást szeretne indítani vagy már van vállalkozása.

Már a könyv kezdetén sokat lehet tanulni (én is tanultam) a vállalkozás indításával kapcsolatos feladatokról, teendőkről, tervezésekről. Ha már előre eltervezed a vállalkozásodat, mit hogyan fogsz csinálni, ki lesz a vevőköröd, ki lesz a beszállítód, felméred a piacodat már ekkor sokat teszel a vállalkozásod sikeréért.

Az útmutatóban leírtak szerint is és én is azt tapasztaltam, hogy ha rendben van minden, rendet tartanak a vállalkozásban, átláthatóak a folyamatok, mindenkinek megvan a feladata és azt ellenőrzik is, hogy elkészült-e, akkor már sokkal biztosabb talajon áll a cég, mint a konkurenciánál sokan.

Magyar vállalkozásokból merített tapasztalatokat mutatják be, magyaroknak, így nagyon sok keserű tapasztalatot megspórolhatunk magunknak már az elejétől, hogy ha A cégmenedzselés kézikönyve módszertani útmutatót forgatjuk és meg is fogadjuk a benne leírtakat.

A könyvről további részleteket valamint megrendelést itt tudsz leadni: A cégmenedzselés kézikönyve

Tetszett? Küld el másnak is!
  • Print
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • PDF
  • RSS
Kategória: Blog, Egyéni vállalkozás, Vállalkozások indítása, Vállalkozónői Klub | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük