Szolgáltatások

Vállalkozó Szemléletű Könyvelő Irodák A vállalkozások számára fontos, hogy pénzügyeik, könyvelésük, irodai hátterük mindig pontosan, precízen és az aktuális jogszabályok betartásával úgy készüljenek el, hogy egyben a vállalkozás érdekeit is szem előtt tartsák. Ezért csatlakoztunk a Vállalkozó Szemléletű Könyvelő Irodák közé, amelynek szaknévsorában minket is megtalál.

Hogy miért is jó ez a vállalkozóknak, könyveltető cégeknek?

A Vállalkozó Szemléletű Könyvelő Irodák a következő szempontokat veszik figyelembe munkájuk során, amelyeket mi is teszünk:

PROFI: A könyvelő iroda fontosnak tartja a vállalkozás küldetésének elősegítését, szaktudásával és információval segít a döntéselőkészítésben. Felkészült: az Önadózó újság előfizetésével naprakész szakmai információkkal rendelkezik, lépést tart a változásokkal, ismeri az alkalmazható adózási, jogi megoldásokat.

TAKARÉKOS: A könyvelő iroda felhívja a cégvezetés figyelmét a kedvező és takarékos üzleti megoldásokra. Egy könyvelőn sok minden múlik, és egy ilyen könyvelő megéri a pénzét.

BIZTONSÁGOS: A könyvelő iroda a szolgáltatása szakszerű teljesítésével biztonságot nyújt a megbízónak, saját eljárásával nem teszi ki őt jogsértések és határidő mulasztások következményeinek. Kellő diszkrécióval kezeli a vállalkozás ügyeit.

GONDOS: a könyvelő iroda elvégzett munkája szakszerű, megfelel a jogszabályoknak, precíz és számon kérhető.

FELELŐS: a könyvelő iroda a szolgáltatását a megbízóval megkötött írásbeli szerződés alapján végzi, amely a vállalkozó felé tartalmazza a fenti alapelvek  elfogadását.

Mindezen szempontokat figyelembe véve végezzük könyvelési munkánkat, hogy minél sikeresebb lehessenek ügyfeleink vállalkozásai.

Irodai ügyintézési szolgáltatásunkkal a háttérben szeretnénk segíteni a vállalkozásokat, hiszen a kis vállalkozások nem igazán tudnak külön munkatársat alkalmazni az irodai feladatok ellátására. Ehhez nyújtunk támogatást irodai hátterünkkel.

Tetszett? Küld el másnak is!
  • Print
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • PDF
  • RSS