Adóbevallás

Szolgáltatásaink között megtalálható az SZJA bevallás elkészítése magánszemélyek részére.

Magánszemélyek minden év május 20-ig kötelesek adóbevallásukat beadni az adóhatóságnak papír vagy online formában. Papír alapon a január végéig megküldött úgynevezett “adócsomag”-ban található borítékban tudják térítésmenetesen beküldeni a beadási határidőig.

Online formában pedig az Ügyfélkapun keresztül tudják beküldeni az ÁNYK nyomtatványkitöltő program segítségével.

Amennyiben nem vagy biztos adóbevallásod elkészítésében vagy nincs rá időd az alábbi megrendelő kitöltésével kérheted adóbevallásod elkészítését.

Megrendelés és elkészítés menete:

Megrendelő elküldése után érkezett díjbekérő alapján a munkadíj megérkezését követően valamint az összes adóbevalláshoz szükséges papír beérkezése után 5-10 munkanapon belül készül el adóbevallásod. Adóbevallásodat kérheted pdf formátumban otthon nyomtatva vagy postán nyomtatott formában megküldve. Amennyiben elmaradt véletlenül papír és később módosítani kell az adóbevallást az külön díj ellenében történik. Nyomtatott adóbevallást ajánlott levélben küldjük meg. Számlát postán küldjük a díj beérkezését követően vagy nyomtatott anyag rendelése esetén a kész bevallással együtt.

Normál adatos adóbevallás tartalma:

  • munkaviszonyból származó jövedelem
  • munkanélküli támogatásból származó jövedelem
  • táppénz
  • családi kedvezmény megosztása (szükséges adatokkal, hozzájárulással, törvényi megfelelés esetén)

További adatok esetén további díjak is felszámításra kerülhetnek.

 

Az adóbevallás elkészítésének díja magánszemélyeknek:

Adóbevallás pdf formátumban: 4.500,- Ft/db (Normál adatokkal)

Adóbevallás nyomtatva: 4.500,- Ft + 600,- Ft nyomtatási és postaköltség /db

SZJA ADÓBEVALLÁS ELKÉSZÍTÉS MEGRENDELŐ

Név*
Email*
Számlázási név*
Számlázási cím*
SZJA adóbevallás megküldése*
Fizetés módja*
Megjegyzés, plusz információ
Hozzájárulás*


Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak irányadóak. A szerződés a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem az adóbevallást gombra való kattintással Botosné Kárász Brigitta egyéni vállalkozóval kötöd. (8000 Székesfehérvár, Temesi u. 14., Nyilv.szám: 24194289, Adószám: 60878199-1-27) Fizetési feltételek: Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat és a díjbekérőt. A fizetési határidő 8 nap.
Tetszett? Küld el másnak is!
  • Print
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • PDF
  • RSS